So much love ♥

Åh, föreställningarna blev så känslosamma idag. Nu var det påriktigt den sista gången vi uppträdde tillsammans med våra bästaste grupper. Grät så hårt att jag då jag senare kom hem insåg att jag såg lika sliten ut som efter en hel kväll ute i baren… Snyggt.

Då föreställningarna var slut bestämde vi oss i varje fall för att med en del av gruppen fara hem till Sanni för att bara umgås med lite pizza, då det tyvärr brukar bli allt för sällan utanför danssalen. Tycker själv att vi hade hur mysigt som helst i hennes lilla stuga och hoppas att det blir av att fixa fler träffar! ♥

IMG_5261 IMG_5264 IMG_5266 IMG_5270 IMG_5271 IMG_5273 IMG_5275 IMG_5276 IMG_5282

Vi har så många fina minnen tillsammans att det är sjukt, men som Martina sa till mej är det bara att tänka att det finns något nytt vid varje slut. Dessutom har vi ju ännu ett par danslektioner kvar i år. Puss och tack för alla år!

♥: Hedda

Annonser

2 thoughts on “So much love ♥

  1. Oj har saknat dansen å gruppen å allt helt sjukt mycket! Harmar jättemycket att jag int kunde komma å se på era danser, men grattis till er alla som blev färdiga! (:

    1. Kan tänka mej, förstår int alls ännu att de faktiskt tar helt slut nu eller sådär :( Kanske vi ses om något år då vi båda e o kolla typ ;D

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s