”This girl is on fire!”

Igår var en riktigt bra och mysig dag. Började med att köra till Åbo med solglasögonen på (sommar!!) för att möta upp Sara och Martina. Oliver kom också dit efter en stund så vi fick äntligen ombokat vårt boende för abiresan till Limassol om en månad. Tyvärr stärvar nu kreditkortet på något sätt men hoppas vi får det fixat så vi får bo på stället vi hittade. Det fanns ju nog många som verkade bra, problemet är ju snarare att det finns för många alternativ, men skulle ju vara skönt att få det vi nu fick valt.

Picture0275

Mot eftermiddagen kom jag tillbaka till Pargas för att först rouda och på kvällen ha ”keikka” i piuggens ungdomsgård med vårt Arkipelag-band. Små fel och där nog och så, men det var nog ganska roligt ändå. Efteråt for vi dessutom alla fem spontant till Hese (haha :D) en stund bara för att chilla och typ prata om framtiden.

Idag tänkte jag ha en lite halvaktiv dag, chilla hemma, svara på mail, kolla om jag ännu hittar några sommarjobb att söka, kanske städa lite och fara på länk och så hålla danskurs. Ha det så bra!

♥: Hedda

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s