Söndag

Hejsan!

Orkade aldrig blogga igår, hade en slö förmiddag, körde till Korpo, höll danskurs, körde hem och så blev jag hemma med en liten huvudverk.

Fredagen var däremot riktigt kul. Musikalövningen gick väl sådär, hoppas verkligen att allt börjar vara på det klara för alla idag, vi har ju premiär imorgon. Alltså hahah lite komiskt hur sent vi får allt färdigt… Nåja, efter det snurrade jag i stan med bilen en stund för att hitta parkering (inte det lättaste då man inte vet exakt vilka gator som är enkelriktade :D) och for till Andre för att fixa mej med Cassandra. Sedan gick vi ut för att träffa ett par tjejer. Vi satt ett par timmar i Fontana och pratade, åt eller drack. Riktigt mysigt :) Tillbaka till Andre där folk skulle förfesta och sedan till Monkey. Var där till kanske 3-tiden och körde sedan hem med ett par festare på bakbänken, haha. Jag blev själv nästan chockad över att ha så mycket bekanta människor runt mej i Monkey. Lite ovant, men såklart roligt att prata med folk man inte sett på länge.

Hittade ännu den här på datorn och har inte satt den hit. Tog igår noll bilder och en video som jag tror att jag inte ska publicera så. :D Bilderna är alltså från abikryssningen och igen Jennies, och det här är hälften av ett collage hon hade på sin blogg.

Jennies kryssning

Nu ska jag till Åbo för sista övningen för musikalen innan morgondagen då vi övar på rätta stället. Hejhej!

♥: Hedda

Annonser

2 thoughts on “Söndag

    1. Japp, på veckoslutena om det inte är något speciellt event som är K-18. Nu fyllde en kompis 18 år och hade hyrt övre våningen för början av kvällen, och då var det K-18. :)

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s