Filosoferingar

Nu blir det antagligen ett väldigt flummigt inlägg igen, om ni inte orkar läsa är det bara att skippa. :D

Började här fundera om jag lever allt för mycket i det förflutna och i minnen. Sitter ju och kollar igenom gamla bilder fast hur ofta, får såna nostalgikänslor att jag inte vet om det är normalt ens, haha. Kan bara börja gråta för att jag tänker på hur roligt nånting har varit. Det är inte på ett negativt sätt men har börjat fundera över om det kanske håller mej tillbaka i vad jag gör? T.ex. det här med att flytta iväg börjar kännas superskrämmande fast jag alltid tidigare har tyckt att det är en självklarhet. Kanske det bara beror på att det börjar bli verklighet och faktiskt närmar sej, men det hjälper ju inte saken direkt att veta det. Ja, kanske man bara borde tänka att allt blir super, eller åtminstone bra, i vilket fall som helst och inte oroa sej över att lämna saker, människor och ställen bakom sej.

Lättare sagt än gjort säger jag bara, får väl bara gå på känsla, och som alla säger: det går ju alltid att komma tillbaka, en annan sak är bara hur lätt och realistiskt det är. Vill inte vara negativ men är nog knappast den enda som går runt och grubblar på sånthär, åtminstone inte av alla ABIn just nu. Snart ska man ju anmäla sej till alla inträdesprov också, huh. Men, de flesta flyttar ju faktiskt bort och många också lite längre, och det är väldigt få som klagar eller säger att de ångrar att ha gjort så. Kanske man bara får ta ett steg ut i livet eller hur man säger, fast det känns skrämmande.

Kommer inte riktigt på något bra sammandrag som avslutning här, så får väl ta och sluta här helt enkelt, det är ju ändå ingen skoluppsats, haha.

Picture0026

Sommaren 2012, blir så glad av bilden haha ♥

Tack och hej! (wish me luck, och lycka till alla, för morgondagens engelskahörsa!)

♥: Hedda

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s