Blandade kvällsfunderingar

Hade en så underlig kväll här en dag. Började bara fundera allt för mycket då jag skulle sova och tog säkert en timme innan jag ens kunde lägga ner mej och försöka sova igen efter den lilla panikattacken eller vad man ska säga. Denna sång, total perfection, snurrade runt i mitt huvud om och om igen och en massa tankar om framtid och annat. En av mina favoritlåtar just nu, får så mycket kalla kårar… Ja, skrev en text i telefonen, allt absolut rakt från huvudet och tänkte plocka ihop lite tankar från den hit. Har nog skrivit om helt, ändrat till logiskt, tagit bort en del och ändrat till skriftspråkligare, men vad jag funderade på är i varje fall ungefär samma.

Fick en sorts panikattack just, tänk om jag mistar allt och alla om jag flyttar nånstans bort nästa år? Hur ska man egentligen veta var man vill hamna, vad om jag inte alls trivs då och sitter nånstans i ett hörn och gråter ungefär? Eller ja, om mindre än ett år… Vad om jag här har dom människorna jag egentligen borde vara med och skulle ha ett lyckligt liv med? Hur ska man kunna veta sånt? Kan man inte bara gå vidare och sluta filosofera över hur saker kanske kunde vara eller kunde bli? Kanske det är så att man ”reder upp sig själv” om man flyttar bort till ett helt nytt ställe? Eller borde man ändå fastna nånstans som känns både rätt och fel? Vad om jag ångrar mig om jag bara sticker iväg? Och vad händer med alla kompisar? Klart att jag inte kan behålla alla, det förstår jag, men vad om jag tappar de som är allra viktigast, fast så att det inte alls har varit meningen men att man mitt i allt märker att man inte har kontakt med personen… Ska man tänka med hjärnan eller hjärtat, inte för att nån av dem egentligen har en klar tanke eller vilja heller, men ändå. Jag som trodde att jag hade klara planer med vad jag vill av min framtid. Var är jag egentligen om 9 månader, typ då som skolorna börjar, om jag kommer in?

Detta var då rådd-tankar, har nog (väl?) på klart vart jag söker och nu, och klart att det är bra att ifrågasätta allt lite, men usch vilken panik-stress-känsla detta var… Passande såhär kvällen efter den sista skoldagen (!!!!!) i gymnasiet. Nu bara prov, penkkis och skrivningar. Helt sjukt.

♥: Hedda

Annonser

2 reaktioner till “Blandade kvällsfunderingar

  1. Blev riktigt rörd av det här. Förstår jättebra. Tipsar bara, att våga gå för det du vill. Man kan byta om, ifall det känns fel i längden. Det värsta är att efteråt ångra något som blivit ogjort. Riktiga vännerna håller nog kontakt och återseenden känns desto värdefullare :)

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s