Monday mood

Blir så irriterad då folk ska tycka att måndagar är hemska hela tiden. Okej veckoslutet, ”de två långa dagarna av frihet” är slut, men man har ju fritid på kvällarna och dessutom kommer ett nytt veckoslut igen om fem dagar. Visst är man lite extra trött och kanske inte van att stiga upp 6 på morgonen, men det är ju en ny vecka med nya möjligheter, tänk som på nyår istället :D En liten kommentar bara..

Har idag skrivit preliminär i textkompetens, läst engelskaord och hissa på bibban, varit på ett sista ”möte” med luciagänget, haft bandövning, sett ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” på bio i Pargas (!) och varit på gravgården en sväng med Myyri. (tänk, två år sedan känns som igår…)

I varje fall, är nöjd med dagen, skönt att gå runt från ställe till ställe, ha något att göra hela tiden och inte fundera. Kan inte förklara men ja, gillar att ha det så. Tänkte ännu läsa lite nu och sedan sova, imorgon en till preli, i engelska..

Tyckte att filmen var helt okej, hade velat se den en tid så är glad att jag gjorde det nu, men att spränga upp folk i luften är inte helt min sorts humor om man säger så.. Den var ändå absolut inte dålig eller tråkig. :) Tack och godnatt!

♥: Hedda

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s