”Oot liian kaunis häpeemään etkä voi yhtään mitään menettää”

God morgon!

Jee, klarade t.o.m. att köra lite inne i stan i Helsingfors och att köra både dit och tillbaka alltså. :) Ganska skön dag, men den gick fast hur snabbt, så får försöka fullproppa resten av höstlovet också med program så det känns långt, haha.

Ikväll ska jag i alla fall ut och undrar nu då den här gången om någon kör till Pargas nån gång på natten eller har samma problem kanske? :D Det är ett litet olöst problem här än så länge, eller andra alternativet, var jag ska sova annars.. Men ja, det blir säkert riktigt kul. Hihii :) Skulle inte vilja ta bilen själv men får se.

Gillade lite den här sången igår då den kom på Radio Suomipop (:D:D:D) igår i bilen. Väldigt sällan jag gillar finsk musik, allra minst sånhärnt, men ja. Kanske det var texten jag tyckte om.

”Sä alat vihdoin viimein käsittää
ettet sä tarvii lupaa keneltäkään.
Oot liian kaunis häpeemään
etkä voi yhtään mitään menettää,
joten anna mennä,
joten anna mennä!
Kaunis, rietas, onnellinen,
Kaunis, rietas, onnellinen!

Nu väntar jag på att Cassandra ska komma hit om en stund och så kör vi till Ronja för lite mys med Vanessa och allmänt chillande. Jee. ♥

Helt underbart att vara på såhär bra humör. Hade tänkt fara på morgonpromenad idag men det var så skönt att bara snooza så det fick bli ti en annan gång. YOLO. Lol, haha :D Idag kör vi hårt då om Kaija Koo säger så också ;) (Men ja Pargasmänniskor hör av er om ni ska till Åbo! :) )

♥: Hedda

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s