Söndagskänsla

Fick dendär känslan att jag ”ska” blogga så tänkte att jag nu gör det. :)

Igår var vi först hos Antonias pappa med henne, satt där och chillade, pratade och åt cittari-sallad. Efter nån timme for vi till stan och beställde varsitt dyrt glas vin i Fontana, satt där nån timme. Skönt med lite ”chill-tid” och catching up. Då klockan blev mer for vi till Andre (och Cassandra :D) och därifrån vidare ut. Kändes som om halva Pargas hade bestämt sej för utgång ungefär. Bekanta ansikten runt överallt liksom. Och kvällens roligaste överraskning var nog att två gamla kompisar från min aktiva danstid (haha), som jag inte har sett på några år, mitt i allt var på samma stället. Så underligt men härligt!

Tänkte dela med mej av några underbara bilder, haha. Hade med mej juntti-kameran men har bara fotat några bilder med telefonen. :D Vände dem på datorn men nu ville de ändå vända sej tillbaks :o

IMG_2489 IMG_2490 IMG_2491 IMG_2492

Jepp, det var det. Har just nu lite resefeber, talar med Laura (hon är i Italien) på facebook och får lite lust att hälsa på.. Ikväll ännu lite provläsning inför imorgon och dans ikväll. Heissulivei!

♥: Hedda

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s