Hejhopphaloj

Fick mitt i allt lust att blogga lite, ookej. :D Liten paus här, Weekend-festival före vilken jag tydligen har bloggat senast, var helt superperfekt. Tack till Ronja, alla andra, artisterna, fiilisen och allt! (kände att jag måste kommentera det då förväntningarna var så höga)

Sen så har här hunnit gå nästan en hel period av skola, jag har nu levt som normalt. Fotat noll gånger med ordentliga kameran tror jag. Duktigt alltså. Skulle nog vara kul att blogga men det tar ju så mycket tid så får nu se om det blir av (för miljonte gången :D)

I alla fall, kollade färdigt lite på Halloween-inspiration med Ronja idag då hon var här. Gick också igenom bilder från Kattans halloweenfest förra året och så kom denna bild emot. Herregud mitt hår..! Vadå vill ha det sådär igen (fast påriktigt ser det ju aldrig sådär fint ut fast det är långt, lite angst behövs alltid.)

IMG_7546Förövrigt funderade jag på att fara på länk nu. Har haft sånglektion och hängt med Ronja idag då jag inte hade något prov och det är provvecka så lite aktivering skulle inte sitta helt fel. :) Sen så funderar jag på att fara ut ikväll också, får se hur det blir. Vill liksom fara ut men har inte riktigt lust, men sen så vet jag ju att det skulle vara roligt och att det var ganska länge sedan sist. Ett till problem är också att jag inte direkt vill sova på gatan och inte riktigt vet vart jag ska fara och sova. :( :D

Hejhej, blev tillräckligt av bloggning det här nu. Får se om det dyker upp något inlägg snart igen eller ej.. :D

♥: Hedda

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s