Sena nätter, tomma glas

Tjalong!

De senaste dagarna har varit riktigt bra tycker jag. :) På min födelsedag var jag först på jobb, kom sedan hem och firade lite med kaka med familjen, vi for på sommarteater och på kvällen hann jag ännu till Åbo för fest. Så skönt att ha sådär fullspäckat program för man hinner faktiskt med massor och det känns inte ens som för mycket om ni vet vad jag menar. Först satt vi i Aussiebar och senare blev vi lite förundrade då det mesta var stängt (haha torsdag) men hittade ändå Forte där vi blev tills det stängde. Nästa morgon tog Antonia och jag en chillig morgonkaffe på stan, köpte jordgubbar och så åkte jag till Nagu för jobb igen. Mådde helt tillräckligt bra för det också så jag är glad. :D

Under arbetsdagen kom vi med Janice på den kuliga idén att vara till Najaden så fredagskvällen spenderades då där med henne, Ego som också jobbar i Martha och förstås andra folk. Riktigt kul. :)

Igår, alltså på lördag, hade jag igen morgontur på jobbet och efter det åkte jag till Pargas och mötte upp sötingar vid butiken. Vi bestämde oss för plockmat och kom hem till oss för lite ”wannabe-födisfirande”. Myspys det också, sådär bara jätte skönt och avslappnat.

Försökte skriva kortfattat men det blev ju ändå en hel del då det handlade om många viktiga dagar, haha. :D Här några söta bilder, men tyvärr inga hemsk-härliga från fester. Ska nån gång senare kolla igenom telefonbilderna och se om jag fast lagar några collage därifrån eller nånting. Sen så har jag funderat på om jag borde ta min gamla dåliga lilla kamera i användning bara för att fota lite mer här och där, telefonbilder orkar jag ändå inte använda på bloggen eller ens kopiera till datorn..

IMG_3110 IMG_3113 IMG_3114 IMG_3117

Cute friends… Borde förrästen visa vad jag fått i present här i något skede. Är riktigt överraskad och superglad för att jag faktiskt har gillat allt jag fått jätte mycket, jejee, TACK alla! ♥

♥: Hedda

Annonser

2 reaktioner till “Sena nätter, tomma glas

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s