Lång matematik <3

Skön dag! Hade inget prov så steg upp 8-tiden, gjorde lite muskelövningar hemma (leker duktig :D), for i duschen, åt morgonmål och for med Antonia till Åbo. Vi vandrade runt och sökte skor och smink till hennes abibal och kollade på lite annat också, och lunchade i Fontana. Jag fick med mej ett par helt perus svarta klackskor också, sådär annars bara. Har inte köpt nånting på helt superlänge så tänkte att det är helt kul. :)

På eftermiddagen band vanligt i Arkipelag och sedan jag har kommit hem har jag typ spelat Candy Crush och slöat -.- (nån annan som spelar som man får skicka requests åt? :D)

Ja, imorgon då matteprov, har på känn att natten kommer bli ganska lång med boken… Jag hade redan tänkt att jag inte behöver skriva lång matte, att det inte är nån nytta, tills Hannah upplyste mej om att man får olika poäng för kort och lång matte. Så vi ska nu försöka här då.. <3

Här en fin sång, hoppas det fungerar, testar nu på att ”upottaa” den från youtube, skulle vilja att videon syns här och inte bara ha en länk.. Hejdå!

Nån som vet hur man får den centrerad? Får nu vara såhär då..

♥: Hedda

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s